Doručení za 59 Kč se Zásilkovnou. Doprava zdarma od 999 .

Brašna na kolo Dutch Mountains 46 L 604384

Brašna na kolo Dutch Mountains 46 L 604384

Nová brašna na kolo Dutch Mountains kombinuje maximální odolnost se sportovním designem a snadným každodenním používáním. Užijte si ji na běžném kole, elektrokole nebo sportovním kole. Ani v těch nejnáročnějších povětrnostních podmínkách se tato robustní brašna vyrobená z vysoce kvalitní plachtoviny nezničí.



SPECIFIKACE


. Vhodné pro standardní, elektrická a sportovní kola. Materiál: extrémně pevná plachta (bezešvá). Zcela vodotěsné. Způsob čištění: mýdlová voda. Roll-top (snadno se sroluje a zavře pomocí nastavitelných popruhů). Velké kapsy na zip na obou stranách. Sáčky lze používat rozepnuté, pak jsou o 18 cm vyšší. Rukojeť: pohodlně se nosí v ruce. Vzhled: pěkný a sportovní. Rozměry: 50 (+18) x 37 x 16 cm (jeden sáček). Hmotnost: 2,08 kg. Objem: 46 litrů. Záruka: 2 roky






JAK INSTALOVAT SCAVENGE?
Nezáleží na tom, zda máte běžné kolo, elektrokolo nebo sportovní kolo. Pokud má vaše kolo nosič, lze jej připojit. Brašnu umístíte na nosič pomocí čtyř pásků na suchý zip. Ve spodní části obou zavazadel jsou dva uzamykací body, které lze pro větší bezpečnost připevnit k zavazadlovému prostoru. Pokud jezdíte na elektrokole, ujistěte se, že je mezi nosičem a baterií volný prostor alespoň 8 mm.

PROČ JE TAK SILNÝ? MATERIÁL A VÝROBNÍ PROCES.
Každý, kdo poprvé vyndá brašnu na kolo Dutch Mountains z obalu, si okamžitě všimne, jak je robustní. Je vyroben z vysoce kvalitní silné plachty. Tento materiál se používá k vytvoření boků návěsů na pneumatikách. Také výrobní proces splňuje nejvyšší standardy. Tato taška (na rozdíl od mnoha konkurenčních) je vyrobena zcela bezešvě. Toto spojení je velmi pevné a 100% vodotěsné. Popruhy jsou k tašce připevněny dvojitým prošitím. Je nezničitelný.




.

Materiál:
extrémně pevná plachta (bezešvá)
Kategorie zařazení:
Batohy na kolo a běh, Batohy
Produt je momenálně nedostupný.