Doručení za 59 Kč se Zásilkovnou. Doprava zdarma od 999 .

Cyklistická přilba Meteor Street 25213

Cyklistická přilba Meteor Street 25213
Cyklistická přilba Meteor Street 25213 Cyklistická přilba Meteor Street 25213 Cyklistická přilba Meteor Street 25213

METEOR STREET BIKE HELMA

  • Model poskytuje vynikající ochranu hlavy a nezpůsobuje nepohodlí ani při delších výpravách. Má originální a stylový design, který vám umožní vystoupit z davu. Bude ideální pro různé formy cyklistických aktivit a osloví všechny milovníky silniční cyklistiky.

  • Lehká konstrukce a aerodynamický tvar uspokojí každého uživatele. Skořepina je vyrobena z vysoce roztažitelného polystyrenu EPS a absorbuje napětí vzniklé při pádu. Vysoký ochranný účinek tohoto modelu je dán strukturou materiálu, z něhož je vyroben - obsahuje nespočet mikroskopických vzduchových pórů. Další výhodou tohoto roztoku je, že neabsorbuje vodu ani pot.

  • Použití měkkého, na dotek příjemného a odnímatelného polstrování zaručuje velmi pohodlné používání přilby při dlouhých výletech.

  • Jednoduché a rychlé nastavení velikosti umožňuje systém FIT SIZE, vícestupňový kroužek pro plynulé nastavení obvodu. Pomocí malého knoflíku umístěného na zadní straně přilby ji lze jednou rukou během několika sekund nastavit tak, aby se přizpůsobila vaší hlavě.

  • Přilba je vybavena otvory pro zajištění stálé cirkulace vzduchu kolem hlavy a odvodu tepla - systém AIR FLOW. Dostatečné větrání chrání pokožku hlavy před nadměrným pocením.

  • Model vybavený odnímatelnou stříškou, která chrání před větrem nebo škodlivými slunečními paprsky.

  • Byl vyroben technologií IN-MOLD z nejkvalitnějších materiálů. Tato technologie spočívá ve spojení vnější a vnitřní vrstvy přilby již v počáteční fázi výroby. Díky této konstrukci je přilba extrémně lehká při zachování nejvyšších bezpečnostních parametrů.
Značka:
Meteor
Kategorie zařazení:
Lyžařské přilby, Přilby, Lyžařské přilby Meteor, Přilby Meteor
Dostupné velikosti:
univerzální velikost
univerzální velikost
949  919