Doručení za 59 Kč se Zásilkovnou. Doprava zdarma od 999 .

Pingpongová raketa Cornilleau Pilot Pulse Max 613620

Pingpongová raketa Cornilleau Pilot Pulse Max 613620
Pingpongová raketa Cornilleau Pilot Pulse Max 613620 Pingpongová raketa Cornilleau Pilot Pulse Max 613620

Pilot Pulse nabízí jedinečný zvuk a výbušnou akceleraci při topspinu. Obložení je vybaveno houbou IN-TENS nastavenou pod úhlem 37,5°. V kombinaci s pružnou vrchní vrstvou s vyšším koeficientem tření (technologie GRIP EXTEND a PULSE) představuje Pilot Pulse energickou kombinaci rychlosti, rezonance a mimořádně přesného pocitu z míče.

. Všechny podšívky značky Cornilleau jsou akreditovány ITTF pro oficiální použití na mezinárodních turnajích.



Speed

Houba IN-TENS² je špičkou na trhu v přenosu energie. Plně splňuje očekávání i těch nejnáročnějších hráčů a poskytuje lepší kontakt s míčem, přesnost a pohodlí. Maximální potěšení zaručuje také zvuk vydávaný při každém nárazu.

Rychlost je dána specifickými vlastnostmi houby + povrchové vrstvy a především vlastnostmi houby ("pružinový efekt" pružnosti + tloušťka + tvrdost). Silná houba (2,0 mm nebo max. ) Bude vhodnější pro hráče OFF / OFF +, zatímco tenčí (1,6 nebo 1,8 mm) poskytne lepší ovládání a bude lépe vyhovovat všem hráčům. Tvrdost houby se obvykle měří ve stupních (vyšší stupeň znamená tvrdší houbu).

Rotace míče

Vnější vrstvy GRIP EXTEND umožňují ještě větší rotaci v každé fázi hry díky zvýšené pružnosti a působivé úrovni přilnavosti. Přilnavost je dána specifickými vlastnostmi houby + povrchové vrstvy a především vlastnostmi povrchové vrstvy (přilnavost + pružnost + tvar). S lepším úchopem bude rotace míče lepší. Zvýšená pružnost pak zvětší kontaktní plochu s míčem. Velký vliv na efekt má také tvar a hustota.



Technické údaje :

Určení: útočný styl hry

Barva: černá

Barva houby: oranžová

Rychlost: 140

Otáčky: 140

Tloušťka houby: Max

Tvrdost houby: 37,5°

Země výroby: Německo.

Značka:
CORNILLEAU
Kategorie zařazení:
Pingpongové pálky, Sportovní rakety, Pingpongové pálky CORNILLEAU, Sportovní rakety CORNILLEAU
Dostupné velikosti:
univerzální velikost
Produt je momenálně nedostupný.