Doručení za 59 Kč se Zásilkovnou. Doprava zdarma od 999 .

Reebok Fitness nastavitelná guma RSTB-16075

Reebok Fitness nastavitelná guma RSTB-16075
Reebok Fitness nastavitelná guma RSTB-16075 Reebok Fitness nastavitelná guma RSTB-16075 Reebok Fitness nastavitelná guma RSTB-16075

Fitness páska od značky Reebok, vybavená pohodlnými rukojetěmi, napomáhá posilování, ohýbání a zpevňování těla během cvičení. Je vhodná pro trénování jak horní, tak dolní části těla. Díky ní lze provádět širokou škálu cviků, což ji činí užitečnou nejen pro posilování, ale i pro protažení svalů. Předností pryžové pásky je tvorba odporu, který je potřeba překonat. Proto je skvělá pro posilování břišních svalů, paží, zad a nohou. Rukojeti jsou vyrobeny z odolné a lehké pěny, takže nekloužou ani během nejnáročnějších tréninků.

TECHNICKÉ PARAMETRY:

  • Rozměry: 147 x 13 x 3,5 cm (délka x šířka x výška)
  • Materiál: latex, PP, HDR
  • Úroveň odolnosti: 1 (lehká)
  • Barva: bílá/černá
  • Záruka: 2 roky

REEBOK JE VYJÍMEČNÝM FITNESS VYBAVENÍM:

Fyzická aktivita a radost ze sportu mají pozitivní vliv nejen na tělo, ale i na mysl. Díky nejnovějším technologiím a unikátnímu designu vybavení a příslušenství od značky Reebok se každý trénink posune blíže k dosažení vašich cílů. Značka Reebok přesahuje běžné standardy a nabízí nadprůměrně kvalitní tréninkové produkty. Pečlivě vybrané materiály, spolehlivost a inovace v designu znamenají, že si vybráním výrobků od značky Reebok budete moci užívat tréninků po mnoho let.

Materiál:
latex, PP, HDR
Značka:
Reebok
Kategorie zařazení:
Posilovací odporové gumy, Cvičební pomůcky, Posilovací odporové gumy Reebok, Cvičební pomůcky Reebok
Dostupné velikosti:
univerzální velikost
univerzální velikost
999